Gizli kamera tespit cihazları

Gizli kamera ve ses kayıt cihazları çok yüksek teknolojilere sahip olarak üretilmektedir. Mikro boyutlarda olan bu ürünleri çıplak gözle tespit etmek neredeyse imkansızdır. Bulunduğunuz bir ortamda gizli kamera olup olmadığını sadece gözlemle anlamanız mümkün değildir. Bunun tespiti için yine aynı teknolojilere sahip bir tespit cihazının olması gerekmektedir.

Gizli kamera tespit cihazları sadece bir ortamda gizli kamera ya da ses kayıt cihazının olup olmadığını tespit etmek üzere üretilmiştir. Gözle görülemeyecek kadar küçük olan ve çok iyi kamufle edilmiş olan gizli kameraların tespitini anında yapabilmektedirler.


Gizli kamera tespit cihazları nasıl çalışır

Gizli kamera tespit cihazları ses sinyalleri ile çalışan bir sistemdir. Bulunduğunuz ortamda gizli kamera olup olmadığını anında tespit etmektedir. Eğer bulunduğunuz ortamda bir gizli kamera ya da ses kayıt cihazı var ise, tespit cihazları size sinyal vermeye başlayacaktır. Sinyal rengi ve sinyal ses seviyesi gizli kameraya yaklaştıkça artmaktadır. Ve Gizli kamera tespit cihazı kameraya en yakın konuma geldiğinde hem kırmızı sinyale ulaşacak hem de sinyal ses seviyesi en yüksek düzeyde sizleri uyaracaktır.

Mikro Gizli Kamera sitesi gizli kamera tespit cihazları satışı yapan en güvenli platformlardan birisidir. Farklı modellerde satışa sunulan tespit cihazlarını online olarak satın alabilirsiniz. Hızlı ve güvenli kargo seçeneği ile en kısa sürede ürün teslimatları yapılmaktadır.    

« Anasayfa